Savháztartás, savasság

Savháztartás, savasság.

 

A savháztartás  és a savasság az első helyen szerepel napjainkban az orvosi kutatások területén és már számos (400) pozitív eredmény született.

Savháztartással foglalkozó tanulmányok, melyekben a tudósok az oxidatív stressz mechanizmusával foglalkoznak. A savháztartás és az azzal összefüggő krónikus degeneratív betegségekkel, beleértve a felgyorsult öregedési folyamatokat, mint ahogy a sav-bázis egyensúlyával kapcsolatos betegségeket is. A hidrogént vagy a hidrogénnel dúsított vizet jelentős kutató intézetekben vizsgálták, ahol a neurodegeneratív betegségek, rák, gyulladásos és allergiás állapotok kezelésével foglalkoztak.

A kutatások a molekuláris hidrogénre összpontosulnak. Az erős antioxidáns és gyulladás gátló hatása miatt, továbbá a szervezet savháztartás hatékonysága miatt. Az epigenetikai és jelző funkciói miatt. Japán tudósok felfedezték, hogy a molekuláris hidrogén a leghatékonyabb antioxidánsnak bizonyult. Képes átjutni az összes biológiai membránon minden szövetbe és sejtbe. Beleértve az agyi szöveteket, ahová a vér-agy gáton jut át. Ezt a gátat viszont más antioxidánsok nem tudják leküzdeni. Más antioxidánsoktól eltérően képes a diffúzióra is a citoszólban, a sejtmag diffúziójára a DNS-hez és mitokondriumokhoz, ahol védelmezően hatnak.
A molekuláris hidrogén alkalmazása csak nem praktikus inhaláló készülékek révén volt lehetséges és hidrogénnel dúsított víz fogyasztásával.

Ha megnézzük a víz ionizátort, ami valójában egy elektrolizáló, mely kémiailag elektrolizált csökkentett vizet termel. Tény, hogy ez a készülék a hétköznapi fogyasztónak nagyon nem praktikus, nehezen tárolható. Drága és a savháztartást nem javítja.  Az elktrolizáló által előállított hidrogén mennyiség nagyon kicsi és nem stabil. Hidrogénnel dúsított vízre nem vonatkoznak semmilyen standardok. Lényegében nem lehet meghatározni és teljesen kontrollálni. Ezért ez a tény egy sokkal erősebb és hatékonyabb termék kifejlesztéséhez vezetett, amely hidrogént termel, mégpedig teljes standardizálással a szervezeten belül.

savháztartás

A molekuláris hidrogén tabletta. Egy szabadalmaztatott biológiailag aktív redox keverék, amely aktív hidrogént generál.

A molekuláris hidrogént tartalmazó tabletta alkalmazása után az emésztőrendszerben reakció lép fel, amelynél billió negatív töltésű mikroszkopikus molekuláris hidrogén buborék szabadul fel a szervezetben.
Tekintettel a hidrogén nagyon kis méretére 0,24 nanométer (0,24 billiomod méter) másodpercek alatt szétterjed az egész szervezetben és bejut minden szövetbe, sejtbe és a sejtek elemeibe. Ez által a savháztartásnak gyors védelmet nyújt a szabad gyökök és oxidatív stressz által okozott károsodás ellen. A molekulák nagyságának köszönhetően védelmet nyújthat a sejteken belül és kívül is. Ez magába foglalja a sejtmembrán külső felületét, az extracelluláris folyadékot, a plazmát, a sejtek, szervek és minden szövet egyéb külső felületét, beleértve az agyi szöveteket, ahová a vér-agy gáton jut át. Ezt a gátat viszont más antioxidánsok nem tudják leküzdeni. Más antioxidánsoktól eltérően képes a diffúzióra is a citoszólban, a sejtmag diffúziójára a DNS-hez és mitokondriumokhoz, ahol védelmezően hatnak.

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük