Hidrogén tabletta rendelés

Hidrogén tabletta rendelés.

      Hidrogén tabletta rendelés több csatornán keresztül lehetséges..

Kapható a recovery a hidrogént generáló tabletta. Az eredeti szabadalma szerint készült termék!!!

Az új termék neve Recovery plusz. Most már szabadon rendelhető a megszokott jó minőségben.

hidrogén tabletta rendelés
A Recovery plusz megrendelés.

Recovery plus Q10

Egy új medicina kialakulásának vagyunk szemtanúi, mely új távlatokat nyit a gyógyíthatatlannak nevezett civilizációs betegségek kezelésében. Recovery plusz Q10 a hidrogén erejével.

   Recovery Plus ára

1 db Recovery Plusz Q10 hidrogén tabletta ára (60db): 9.800 Ft.  3+1 darab rendelés esetén a negyedik fél áron Recovery Plusz Q10 ára: 34.300 Forint/ csomag. Lépjen erre a linkre:  Recovery Plusz rendelés

recovery plusz Q10 60db-3+1Keresünk az országban viszont eladókat direkt értékesítésre. Ha érzel magadban ambíciót, tudod mit jelent a hidrogén ereje és van névlistád akkor keress meg. Kapcsolat  Telefon: +3630 8922 383

Hidrogén ereje. recovery plusz.hu


Javaslom továbbá a Coral Club H-500 termékét. Kiszerelés 60, 90 és 120 darab. Egy ilyen kapszula több trillió negatív töltésű hidrogén iont tud képezni egyetlen pohár vízben. Így kapott életenergia dús folyadék a föld legjobb élő forrásait is leelőzi a tartalmával. A H-500 hidrogén iont generáló kapszuláról tovább olvashat a hivatalos Coral Club magyarországi 

Hidrogén tabletta rendelésweboldalán.

  •  Személyesen felveszi velem a kapcsolatot a hidrogén tabletta rendelés végett. Sándor István savhaztartas@gmail.com (Az oldal alján van űrlap), vagy hívjon : 0620 7738 171  Két árban lehet beszerezni: Én juttatom el Önhöz akkor 10.500.-, 15.050.- illetve 19.600.- plusz a posta költsége 1.600.- Vagy regisztráció után 20% kedvezménnyel kaphatja meg. 
  • Felkeresi a céges oldalt és regisztrál a hidrogén tabletta rendelésért. Így egyenesen a Magyarországi raktárából juthat hozzá. 

A vásárlásnál figyelembe kell venni, hogy az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, 1.200.- ha postai úton kéri. Lehetősége van budapesti irodában (raktárban) is megvásárolni a H-500 terméket. 

  • További javaslatom.  

Rendelhet e-mailben is csak írja a kérdés helyére (Itt lent). 30.000.- feletti rendeléskor a magyarországi iroda átvállalja a posta költséget, tehát megéri a csatlakozás a Coral Clubhoz.

   H-500

További számos terméket talál amelyek túlnyomó többségen csak természetes növényi és gyógynövényi alapanyagokból tevődnek össze. Az Ön webirodáján keresztül hozzáférést kaphat az összes rendelhető termékhez.

    • Vegye fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a kérdéseit: 
  • Sándor István  0620 7738 171
  • Írjon e-mail-t savhaztartas@gmail.com és válaszolok. (segítség itt alul)

Kérdésem van

Az általános szerződési feltételeket elolvastam és egyetértek vele. Harmadik személy soha nem kaphatja meg az adataim.

Gondolatok

A recovery+ és a H-500-as étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.