Ön története élete, élethelyzete most

Az Ön története, élethelyzete most.

Megpróbálom körbeírni, hogy jelenleg milyen, vagy milyen volt az Ön egészsége, életminősége. Az Ön története, élethelyzete előjelzés, hogy mi várható a jövőben magára nézve. Netán ha Önmagára ismer egyes elemekben az NEM a véletlen műve.

 Ön története élethelyzete, mit várhat ezután.

Nem tudhatom az életkorát, ezért 3 kategóriára veszem Önt tisztelt olvasó:

  1. Fiatal éveit tapossa és lehet még nem érte el a 30. évét sem.
  2. Már mondhatnám közép érett és 25 – 55 éves tartományban van.
  3. Benne van a korban el is múlt 50 és a nyugdíjat nézi vagy már az is.

Lehet, hogy mozog eleget, az edzettség fogalmával is tisztában van és úgy érzi Önt nem fenyegeti tulajdonképpen semmi. Az is lehet, hogy Ön örökölt olyan géneket ami a sorsát jó irányba viszi. Eggyel azért legyen tisztába, ez nem tarthat mindörökké az élete végéig. Csak nézzen vissza 10-20 évet, hogy akkor milyen teherbírással rendelkezett és manapság hogyan viseli az élet.

Nem nagyon foglalkozik az egészségével hiszen olyan sok teendő létezik az életében. Tanulás, bulizgatás, szórakozás, kocsmázás, udvarlás vagy egyéb extrém tevékenység és a teste csak kívülről kifogástalan. Ön az egyes csoportba sorolja magát, ahol az állapota a nem agyon viselt még tart a gyermekkorból hozott tartalék. Ne féljen, ez már nem fog sokáig így maradni, mert az egészségének a tartalékai ki fognak majd merülni.

Eljön az az idő mikor az energiából már kevés van és a rengeteg munka időhiányt okoz. Stresszel hétről hétre mert a bonyodalom felkerekedik és lesöpör sok mindent, főleg a napi mozgást. Persze mozog eleget a munkahelyén, de a biciklije az porosodik, a labdája le van eresztve és az uszoda bérlete réges- régen lejárt. Olyan sokat tapasztal már az életben. Ön élete derekán jár a gyerekei lassan nagykorúvá válnak és az egészsége ingatag. Nem változtat rajta, nem is tud hisz ideje sincs, a lejtőn elindult, ez már jobb nem lesz, hacsak rá nem ébred önmaga a helyzetére.

Van egy folyamat, amiben többé kevésbé részesülünk.

A stresszel kezdődik el minden. Csak azon veszi észre magát az ember, hogy étvágytalan, gyenge, fáradt és mintha depressziós lenne. Egymást váltogatja a stressz, személyiségváltozás, a melankólia. Jönnek az izom görcsök, fejfájás, migrén, alvászavar és nő a magnézium hiánya. Az erei is görcsölnek, összeszűkülnek kialakul a magas vérnyomás. Vérvétel amiből kiderülnek további nyavalyák, úgymint magas koleszterin, magas a vércukorszint és magas inzulin szint. A vége felé aztán jön egy infarktus.

Az Ön története véget is érhet itt, vagy mégsem?

Körülbelül 3-8 féle gyógyszert szed nap, mint nap, fájnak az ízületei. Megvan dagadva a bokája és a kis felüdülés a vasárnapi templom. No meg az unokái, akiket ritkán lát, de az felejthetetlen, mert ismét egy napra fontos lett Ön. Igen itt már a harmadik csoport az az idősebb korosztály van. Minden napos a fájdalom a rossz érzés. Úgy gondolja nincs sok hátra és vége, hamu vagy koporsó, de mindegy is.

Van-e lehetősége mást választani? Vagy úgy gondolja, hogy ez az élet menete?

Kérem szépen van megoldás. Önnek a gondolkodását kell csak megváltoztatni.

Önző módon csakis önmagára legyen tekintettel, mert egy egészsége van. Csak úgy tud szeretteinek gondoskodó őrangyala lenni, ha saját önös egészsége rendben van. Ne feledje, ha önmaga rendben van csak akkor lesz körülötte is egészség.

 

ön története, www-savhaztartas-eu-logo-kep-4
Molekuláris hidrogén

Iratkozzon fel oldalt a tényfeltáró előadásra és segítek Önnek, hogy megértse. Nagy tapasztalatú patológus beszámolója, hogy a legtöbb ember miért hal meg idő előtt, meg fog döbbenni, az ígérhetem.

Feliratkozó oldal a hírlevélre.

Tisztelettel: Sándor István

Elérhetőségem.

 

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.