Hosszú élet titka.

Gondolatok a hidrogénről és a hosszú élet titka.

 

 A hosszú élet titka.

A hosszú élet titka a táplálékban keresendő. Az elmúlt 50-70 évben az élelmiszerek beltartalmi értéke rossz irányba változott. Csökkent a bennük található hasznos anyagok mennyisége: mind az ásványi anyagok, mind a vitaminok, mind pedig a nyomelemek. Amit eszünk az rossz minőségű, nem táplál, csak etet minket.

Testünk éhezik, abból gazdálkodik, amit beviszünk és abból, ami alapvetően rendelkezésére áll. Kivonja azokat az elemeket szerveinkből, amire szüksége van. Kalciumot a csontokból és a fogakból, magnéziumot a szívből stb… Ezért az érhálózat romlik, a szív rakoncátlankodik, az ízületek fájni kezdenek, a fogak szuvasodnak, kihullnak a hajjal együtt, a bőr idő előtt öregszik, az egész test romlik. Nem csoda, hogy hamar megbetegszünk a hiányosságok miatt.

Kialakulnak a szabad gyökök, a haszontalan fel nem használt elemekből. Ezek óriásmolekulák, melyek sodródnak az érhálózatban. Odatapadnak, ahova csak tudnak, a bőr felülete alatt még láthatóak is (májfoltok). A vér sűrűsödik, a test nem tudja kiválasztani a salakanyagot.

Szervezetünk az idő előre haladtával savanyodik, savasodik. Ez már gyermekkorban elkezdődik, majd a hanyatlása fokozódik, ehhez felnőtt korhoz hozzáadódik a további elkerülhetetlen rombolás. A munkába állás, a karrier építése, az ezzel párhuzamos magánéleti építkezés, az anyagi biztonság megteremtése mind és egyszerre tartja nyomás alatt testünket és lelkünket, mely folyamatos stresszes állapotot tart fenn. Ez a rengeteg stressz üti- vágja szervezetünk sav bázis egyensúlyát.

Mire elérjük a negyvenet, addigra testünk pH értéke is ezen problémák hatására eltolódik a savasság felé. Eléri a 6,2- 6 pH értéket. Megjegyzem, 6,8 pH alatt kifejlődik a kandida gomba.

Szinte minden betegség visszavezethető a sejtek oxigénhiányára. A rákos sejtek szeretik az oxigénhiányos állapotot, a savas szervezet. Tehát a megoldás a szervezet savszintjét drasztikusan csökkenteni és fel kell vinni 7 körüli pH értékre. A vér optimális pH-ja: 7,4.
Hogyan?

 A hosszú élet titka II.hosszú élet titka

Lúgosító agyagokat tartalmazó ételeket kell enni. Minél zöldebb zöldségfélét, napi szinten minimum kétféle gyümölcsöt. Vagy étkezésünket támogatni kell étrend-kiegészítőkkel. A négy fő lúgosító elem: kalcium, magnézium, kálium, nátrium. Ezek rendszeres, napi fogyasztásával egy- három hónap alatt, szervezettől függően, elindul a lúgosság felé a pH érték. (A folyamatot végig tudjuk követni, hiszen a nyálunk pH értékét lakmusz papír segítségével mérhetjük.)

Csodálatos átalakulást tapasztalhatunk. Végre megkapják szervezetünk enzimjei a működésükhöz szükséges elemeket. A legfontosabb a magnézium, melynek hatására az enzimjeink dolgozni kezdenek. Elsősorban apróságok minőségükben változnak: emésztés, szívritmus, vérnyomás, érhálózat (főként a hajszálerek), fogazat, íny, bőr (kollagén termelés).

A szervezet fontossági sorrendben kalapálja ki a rosszat. Szent-Györgyi Albert , Nobel-díjas professzor megmondta: „A hidrogén az élet üzemanyaga”. Ez lenne a hosszú élet titka? Hatékonyabb és hatásosabb, ha mindezt a hidrogén segítségével támogatjuk. A molekuláris hidrogén tabletta a bevitt vizet bontja fel hidrogénre és oxigénre. Így rögtön a gyomorból a véráramba kerül és a vörös vértesteket, melyek össze vannak tapadva, szétválasztja egymástól. Könnyebben elérik legtávolabbi sejtjeinket is, oxigénnel és tápanyaggal. Visszafelé pedig a salakanyagot szállítja a veséhez és a májhoz.

    A fentebb írottaknak természetesen más forrásokból is tud nézni. További információk a Facebook oldalamon.  Vagy: Tudományos leírás.

Újra rakható a Recovery, Recovery plusz.

Kérdésem van

Az általános szerződési feltételeket elolvastam és egyetértek vele. Harmadik személy soha nem kaphatja meg az adataim.

Facebook

 

twitter

Jó egészséget.

Sándor István

   

 

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.