Egy menet lefolyása, egészség folyamata

Egészség folyamata hova tart, Ön észrevette?

     Egészség mint egyfajta katonai menet úgy masíroz egy mezsgyén. Valamikor hajdanán nem foglalkozott önmagával, de az idő előrehaladtával egyre többet. Milyen ösvényt rajzolunk körbe? Valami folyamat része vagyunk? Egy procedúra amit előre lehet látni az egészség változását?

A stresszel kezdődik el minden.

Ugrik a tű a lemezen, megpattan egy láncszem a gépezetben. Egyszer csak azon veszi észre magát az ember, hogy étvágytalan, gyenge, fáradt és mintha depressziós lenne. Ezt önmaga az ember nem tudja észre venni csak a környezete. Egymást váltogatja a stressz, személyiség változás a melankólia. Meging az egészsége.

Elmegy az orvoshoz

ott fel is írják a gyenge antidepresszánst, amivel jól elvan. Jobban érzi magát. jöhet menet néhány év és jönnek az izom görcsök, fejfájás, migrén, alvás zavar és nő a magnézium hiánya. Ismét az orvoshoz fordul. Újabb kis idő aztán az erei görcsölnek, összeszűkülnek kialakul a magas vérnyomás. Folytatás az orvoshoz ismét a segítségért aki vízhajót és vérnyomás csökkentőt ad. Már 2-3 féle a gyógyszere.

Vérvétel a következő amiből kiderülnek további nyavalyák, úgymint magas koleszterin, magas a vércukorszint és magas inzulin szint. A pirulák száma növekszik és elmondhatja, hogy beteg. Egészsége múlóban van. Telnek az évek nem sok a változás, aztán jön egy infarktus. Kórház, műtét vagy daganat és nem sok van hátra az egészségéből.

Itt megállok és kérdezek.

Felismeri magát a folyamatban? Részese ennek az életnek? Mit lehet csinálni hát ezt látjuk úton útfélen. Szinte mindenki a fent leírt 10-20 évnek az áldozata. Kilehet jelenteni, hogy ma Magyarországon tízből nyolc ember keresztül megy ezen. Csak a 20 százaléknak van esélye a túlélésre. Miből gondolom? Ezek az emberek vagy immúnisak a korunkra, vagy genetikailag jó túlélők, jó környezetben élnek. Vagy abba a kis csoportba tartoznak akik tudatosan képezik magukat és más alternatív megoldás hívei lettek menet közben. Tudatosan cselekednek a saját életükkel, egészségükkel és ezt elmondják a környezetükben.

egészség
Ez a mondás örök, sőt napjainkban erősödő.
Ha Ön élete menetében tartós változást akar létrehozni, változtatni kell. Ne hagyja, hogy mások döntsenek maga helyett.Vegye kezébe egészségét.

A Coral Club H-500 terméke egy ilyen eszköz.Egészség

 

Jó egészséget

Feliratkozó oldal.

Sándor István

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.