Az én történetem.

Az én történetem

 Ahogyan közeledtem az 50. születésnapom felé, belegondoltam abba, hogy az életem javán már túl vagyok. Az én történetem elkezdődött, üdvözlöm Sándor István vagyok. Lehet hátra 20 évem talán, amiből csak 10 lesz jó nyár. A másik 10 egyre több betegséggel teletűzdelve, egyre rosszabb állapotban lesz és végül a gyermekeimre rászorulva, rájuk támaszkodva élek majd.
Ez így nem lesz jó, változtatni kell és gondolkodóba estem. Nyitottam a világra és egyre többször, egyre mélyebbre kutakodtam.

 Érdekelni kezdett a történelem, abban is a magyar vezérek, királyok és fejedelmek. A magyarság ősi története, ami visszanyúl több tízezer évre, ez meghökkentett. Az egészség irányában sok olyan dologra lettem figyelmes, ami korábban nem. A gyógyszerek mellékhatása, a vitaminok szükségessége és a különböző földrészeken élő emberek táplálkozásai. Leszűrtem egy nagy tanulságot. Ott, ahol az emberek bőségesen esznek helyben megtermelt gyümölcsöt, zöldet, az az nyersen eszik meg napi ételül javát, ott tovább élnek egészségben. Az öregedés nem jelenti, hogy megbetegednek. Ezért keresgéltem ebben az irányban az interneten tovább.

 Több, szinte egymásra épülő vagy majdnem egyforma lehetőségek váltak ismerté előttem. Egy azonban eltért minden mástól. Ez forradalmi és számomra hihetetlen történet. A világegyetemben mindenhol fellelhető, szinte úton-útfélen jelen van, mégis a mi világunkban a földön kevés van belőle. Pontosabban kötött formában nagyon sok van, de egymagában kevés. Ez nem más, mint a hidrogén.
 Erre találva rá ezt tartom a legjobbnak és talán az egyetlen megoldásnak a magam egészségi állapotának megtartására, illetve egyes helyeken a kijavítására.

 Igen, kijavítást írtam nem tévedés. Életem során nem foglalkoztam saját magam egészségével, hisz dohányzom 35 éve és az ételek területén is meglehetősen válogatós voltam. Nem ettem meg mindenfajta gyümölcsöt vagy zöldséget. Nem tudatosan étkeztem, nem érdekelt milyen a minősége csak finom legyen és kész. Így csoda az, hogy a szervezetem ilyen körülmények között még egyben van. Nagyon szegényesen tápláltam és ő abból gazdálkodott amit bevittem neki. Ez azóta másképpen van.

Az én történetem 2.

 Vissza a tanultakra. Olyan sokoldalú ez a parányi egyszerű elem a hidrogén, hogy mindenhol a szervezetben hasznosítható. Egy kis tudomány. A 19. században rájöttek a hidrogén jótékony hatásaira, ezt a különböző fürdő helyeken tapasztaltakra alapozták. Később ezt bizonyította is Szent-Györgyi professzor, aki a c vitamin felfedezéséért Nobel díjat kapott. Ő azt mondta, hogy az élet üzemanyaga a hidrogén. Talán nem véletlen, hogy számos tanulmány is született a hidrogén használatáról és gyógyító hatásáról. Fürdőhelyeken a bőrön keresztül szívódik fel, tisztított formában megivott hidrogénezett víz bevitele.

 Mostanra kifejlesztették a tablettába zárt hidrogént. Ez azt a vizet bontja fel, amivel le van nyelve. A gyomorba juttatva a vízből közvetlen oxigén és hidrogén lesz, ami rögtön fel is szívódik és azonnal, percek alatt a véráramba kerülnek. Így a vér selymesebb, lúgosabb lesz, tehát minőségi. Elér mindenhova, még a legapróbb a hajszálereknél kisebb zugokba is.

 Szóval rendeltem egy kis csomagot (3 db). Egy hét elteltével nem éreztem semmit sem magamon, abba is hagytam a 3 x 1 szedését. Kaptam egy előadásra invitáló levelet. Gondoltam elmegyek, hogy többet megtudjak a molekuláris hidrogén tablettáról. Az előadás Budapesten volt, ahol többed magammal érdeklődők voltunk. A végére végérvényesen meggyőződtem arról, hogy hosszútávon ezzel fogok foglalkozni. Hisz a magam egészsége fontos és nem csak a szűk családomban és ismeretségi körömben, de más, eddig ismeretlen embernek is felhívom a figyelmét erre. Ön is ezért van itt, hogy a lehetőségről tudakolódjon kedves olvasó.

 Az én történetem a molekuláris hidrogén terápiámat folytattam, sőt kibővítettem a zöldség és ásványi kapszulákkal. Eltelt pár hét és észrevettem, hogy az emésztésem megváltozott, jó irányban. Nincs sürgős dolgom vagy soron kívüli salakozás. A vizelési hajlamom a 20-30 éves koromra emlékeztet, mikor tartani tudtam fél napot is. Az erőnlétem sokkal nagyobb lett, nem vagyok fáradt csak este, mikor lefekszem. Reggel már nem is kell kávét innom, hogy az élet felébredjen bennem 2017. március óta. Tudják, sofőr vagyok és sok inger ér nap, mint nap és igen, ideges voltam egyes szituációkban, még káromkodtam is.

Az én történetem 3.

 Ez azóta nincs, mert a gondolkodásom is más lett, valahogy más, amit nem tudok magyarázni. Talán a magnézium, ami hatással van az idegrendszerre is. Vannak még más tapasztalataim is, de nem akarom untatni, csak felsorolásként leírom: bal térdem nem fáj, kevesebb hajszál van hajmosás után a zuhanytálcán, jobb a látásom, a bőröm mintha simább lenne, egy- két májfolt eltűnt, a fogaim megszilárdultak, elég 5-6 óra alvás. A többi változást nem jelezte a testem.

 Az én történetem zárásaként nem is tudom mit írjak önnek. Nem akarom rábeszélni, se lebeszélni. Csak eggyel legyen tisztában: az egészség megtartható és visszaállítható, ugyanis a testünk képes az önfenntartásra, öngyógyításra csak a lehetőséget, a megfelelő tápanyagot kell megadni a számára.

 A tudatosságot kell ebben önnek meghozni, ezért írtam az én történetemet meg a molekuláris hidrogénről. Ahogy egy bevásárlást csinál tudatosan elhatározva, csak azt veszi meg a boltban amire szüksége van, a cetlire felírtakat és nem csábul el egy- egy szép termék láttán.

 Az egészség nem olcsó. Mindig jobb fenntartani, mint azt később kijavítani, meggyógyítani. Az orvos nem veszi le az Ön válláról a felelősséget mikor felírja a gyógyszert.

Az azóta megszűnt Sevenpont2 terjesztése Magyarországon. A hidrogént generáló tabletta viszont kapható. Nézze meg itt.

A felelősség mindig is az Ön kezében volt és lesz.Tudjon vele élni, ezt kívánom.

 Tisztelettel: Sándor Istvánaz én történetem

Jó egészséget.

Elérhetőségem.

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.