-Sejt megújulás.-

 A sejt megújulás.

Sejt megújulás a természet gyógyász és energiagyógyász.

 

A sejt megújulás.  Más aspektusból világosítja meg a lúgosítást, sejt megújulás az energia rezgéséből és a sejt optimális pH értékéből kiindulva. Az önfenntartás belsőnk egyszerű megoldható megvalósítása csak az étrend kiegészítéssel.

  • A sejt megújulás?

  • Mikor működnek optimálisan a sejtjeink?

  • Miért hangolódnak el az sejtek az optimális rezgéstől?

  • Mik a következmények?

 

Nem titok  ma már az sem, hogy vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelével meg lehet előzni sőt, kezelni is lehet a panaszokat.

A „Time Magazine“ 1992-ben címlapján közölte: „A vitaminok valódi ereje! Az új kutatások alapján legyőzik a rákot, a szívbetegségeket, és az öregedéssel járó panaszokat.“ Összesen 75 tudományos cikk jelent meg orvosi, állatorvosi és kórbonctani folyóiratokban, melyek mélyrehatóan foglalkoznak a témával. Ezekben a cikkekben emberi és állati betegségek sokaságát sorolták fel, melyeket vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak és zsírsavak hiánya okoz.

A hunszák kizárólag házi készítésű szereket, gyógyfüveket használnak, vagy masszázzsal segítenek magukon. Mégis – vagy talán éppen ezért – ők élnek a Földön a leghosszabb ideig. Ebben a már-már gyilkos tengerszint feletti magasságban némi búzát, rozst, paradicsomot és káposztát termesztenek. A rövid aratási időszak miatt nagyon keveset tudnak ezekből betakarítani. Szénhidrátot egyedül tortrillával visznek be a szervezetükbe.

Szénhidrát ezenkívül máshol nem fordul elő a táplálkozásukban. Táplálékuk legnagyobb részét a kecske, bárány, ürü, teve, ökör és nyúl húsa alkotja. Esznek még tyúkot és tojást is. A tejből sajtot és joghurtot állítanak elő. A főzéshez vajat használnak. Összefoglalva: a hunszák, a világ leghosszabb ideig élő népe úgymond csökkentett szénhidráttartalmú táplálékon él. Számomra ez a magyarázat arra, hogy ilyen magas életkort érnek el.

Egy jó megoldás az étrend kiegészítő termékek rendszeres fogyasztása a sejt megújulásra.

sejt megújulás

Tényfeltárási előadás ami meg fogja változtatni a gondolkodását.

Iratkozzon fel, hogy elolvashassa, vagy hallhassa az igazságot. iratkozzon fel itt:

   

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.