Hatékony antioxidáns.

Miért öregszünk és miért betegszünk meg?

Hatékony antioxidáns.

           Az egyik fő ok az úgynevezett oxidációs stressz. Az oxidációs stressz fő forrásai a szabad gyökök. Nagy mennyiségű oxigén szabad gyök ellen megfelelően hatékony antioxidáns tud fellépni. Mi rejlik e mögött a megnevezés mögött?

Számunkra egy a fontos: már régóta tudjuk, hogy az akut oxidációs stressz súlyos szövetkárosodást okoz, és  ha ez állandóvá válik, ez az egyik fő oka sok gyakori megbetegedésnek, a daganatos megbetegedésnek és az öregedési folyamat felgyorsulásának is. A hatékony antioxidánsok fejlesztésében, melyeknek nincsenek mellékhatásaik, csak kétséges eredményeket értek el, a gyógyszeripari cégek és táplálkozási tanácsadók igyekezete ellenére.

 

De előkerült egy biztató hír: japán tudósok felfedezték, hogy hatékony  antioxidánsként gyógyítás céljából nagy potenciál van a molekuláris hidrogénben [Ohsawa et al., Nat. Med. 13 (2007) 688–694].

Hidrogén terápia

Több mód is rendelkezésünkre áll, hogyan lehet használni a molekuláris hidrogént: belégzéssel, hidrogénnel dúsított víz fogyasztásával, fürdőzéssel hidrogént tartalmazó vízben, injekciókkal vagy szemcseppekkel-hidrogénnel telített sóoldattal, de a bél hidrogén termelésének serkentésével is baktériumokkal – és újabban tablettában. A hatékony antioxidáns hidrogénnek számtalan előnye van a terápiás és preventív alkalmazásban. Nem csak az oxidációs stressz ellen mutatja ki a hatékonyságát, de különböző gyulladás gátló és allergia ellenes hatása is van. A klinikai kísérletek kimutatják, hogy a molekuláris hidrogén használata javítja a mitokondriális betegségek patológiáját.

A molekuláris hidrogén ma az első helyet foglalja el, ami az orvosi kutatásokat illeti. Nagy mennyiségű tudományos tanulmány létezik, melyekben a tudósok az oxidációs stressz mechanizmusával foglalkoznak és a hozzá kapcsolódó krónikus degeneratív betegségekkel, beleértve a felgyorsult öregedést, mint ahogy a sav-bázis egyensúly zavarával összefüggő betegségeket is.hatékony antioxidáns

Recovery+ Összetétel:   1 darab tablettában:

Korall kalcium 150 mg melyből kalcium 51 mg, A 0,142 mg, B1 0,2 mg, B2 0,2 ​​mg, B3 2,5 mg, B5 0,8 mg, B6 0,2 mg, B9 0,04 mg , B12 0,4 μg, C 16,6 mg-vitamin, D 0,9 μg-vitamin, E 1,1 mg-vitamin.

Fogyasztás: A tablettát NEM CSAPVÍZZEL hanem  szénsavmentes ásványvízzel fogyasszuk.

Facebook

       

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Tényfeltárási előadás ami meg fogja változtatni az életét.

Iratkozzon fel, hogy elolvashassa az igazságot.

keresztnév*
Email*


 

Mikor működnek optimálisan sejtjeink? 

A honlapon szereplő állításokat a FDA (az amerikai Élelmiszer és Gyógyszer felügyeleti Hatósága) nem értékelte, a honlapon szereplő tartalom nem szolgálja betegségek diagnózisát, megelőzését és kezelését. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.